In collaboration with Equipped Studio, we created a soft, enveloping interior that maximally reflects the calm and peaceful nature of the customers and their lifestyle.
The apartment with an area of ​​94 sq. m, located in the residential complex Novopecherskie Lipki combines notes of Scandinavian comfort and Italian gloss. The project is based on the general idea of ​​using natural materials and a muted color palette, with an emphasis on tactile, minimalistic and timeless qualities.
Before us was a free layout in which we needed to place 3 rooms. We combined the kitchen, living room and dining room into one block in the center, from which the master zone of the bedroom and bathroom went to the right, and the children's room to the left. Upon entering from the hall, access to the dressing room, guest bathroom and laundry.
In the rooms, light Meister parquet creates a warm and neutral base for all furniture. Little Green paint creates a seamless union between spaces, filling the entire apartment with a strong sense of warmth.
A dining table and Menu chairs in a soft shade of olive take center stage in the dining area by a large stained glass window. In the living room, as in the entire apartment, there is a combination of Scandinavian and Ukrainian furniture manufacturers.

Works of art create a sense of individuality in the house.

"Our goal is to ensure that after the completion of the project, the client can fully enjoy a logical, warm and fully adapted interior"

The children's room is highlighted in yellow and only the bedroom is covered with wallpaper.
A brass wall combined with wooden slats separates the dressing area from the bedroom.

Tiles from Italian manufacturers were used in the hall and bathrooms - elegant REX marble-effect ceramic granite and FAP ceramiche small-format tiles.