Назва проекту походить від житлового комплексу, у якому знаходяться апартаменти.
Цей проект має історію довжиною в 6 років.
Клієнти звернулись в студію з проханням зробити планування квартири для забудовника, а потім замовили повний дизайн проект.
На той час сім‘я була невеличка, батьки та донька. Ми зробили планування, у нас вийшла простора дитяча, спальня, та сумісна кухня - столова з вітальнею, санвузол та гардеробна.
На жаль, будинок довго не могли здати в експлуатацію і будівельні роботи так і не розпочались. Лише 4,5 років потому замовники знову нас набрали з готовністю розпочинати ремонт. Але за цей час з‘явилось ще двоє діточок, тому дещо прийшлось переробити під нові потреби та збільшену сім‘ю. Так як замовники були закохані в проект, майже все, окрім кухні та санвузлу, залишили за старим проектом. В спальні додали ліжко для дитини з обмеженними можливостями.
Кольорова гамма апартаментів досить спокійна, але з глибиною, яку додають складного фіолетового віддтінку диван, кухонні фасади під структуру дерева, стільниця з антрацитового кварциту, шпоновані двері та темно сірий плінтус.